قاعدتا بزرگسالان ، ادراك بهتري از مقوله زيبايي دارند ؛ لذا افراد بزرگسالي كه با هر گونه ناهنجاري فك و اختلال در نظم و ترتيب دندان ها روبرو هستند ، عموما تمايل زيادي به انجام ارتودنسي دارند.
به طوري كه روزانه بر شمار بزرگسالاني كه در جستجوي راهكاري موثر ، جهت رفع مشكلات دنداني و درمان ناهنجاري هاي فكي خود هستند ؛ افزوده مي شود.
توجه داشته باشيد كه بي نظمي دندان ها يا ناهنجاري فك ، مشكلي است كه از سنين كودكي با افراد همراه است كه يا ريشه ژنتيكي و موروثي دارد يا اين كه طي پروسه رشد و به دنبال اختلال در فرآيند رشد رخ مي دهد
بيشتر بخوانيد :
به طور كلي از عوامل زير مي توان به عنوان عمده ترين و اصلي ترين ، علل گرايش به درمان ارتودنسي در بزرگسالان ياد كرد :
آگاهي نسبت به اين مسئله كه ماندگاري بيشتر دندان ها در دهان ، مي تواند سلامت جسمي و در پي آن افزايش طول عمر را به دنبال داشته باشد.
افزايش سطح آگاهي افراد ، درباره سلامت دهان و دندان و نقش موثر آن بر سطح كيفي زندگي.
ورود دستگاه هاي ارتودنسي مثل براكت هاي همرنگ دندان و كلير الاينرها ( پلاك هاي نامرئي كه روز به روز در حال تكامل بوده و اكثر مشكلات بي نظمي دنداني در بزرگسالان را اكنون مي توان با اين پلاك ها در مان كرد ) در حوزه ارتودنسي و در نتيجه كاهش ميزان ديده شدن براكت ارتودنسي در دهان ؛ نيز از ديگر دلائل گرايش و علاقمندي بزرگسالان به انجام ارتودنسي مي باشد.
منبع : مجله ارتودنسي دندان