در رابطه با كساني كه در خطر بيشتري براي ابتلا به كروناويروس هستند، بايد گفت: افراد داراي بيماريهاي زمينهاي مانند بيماران ديابتي، سرطاني، مبتلايان به بيماريهاي قلبي و عروقي، سالمندان، كودكان و زنان باردار در خطر بيشتري براي ابتلا به ويروس كرونا هستند.
كروناويروس هم ميتواند قسمت فوقاني دستگاه تنفسي را درگير كند و هم ميتواند به بروز علائمي مثل سرماخوردگي منجر شود. پيشرفت بيماري به سوي ريهها نيز ميتواند باعث سينهپهلو يا ذاتالريه همراه با تب، لرز، خلط و... باشد كه با داروهايي از خانواده آنتيبيوتيك درمان شود. از طرفي ممكن است سينهپهلو شدت پيدا كند و باعث ديسترس تنفسي شود و بيمار را به آيسييو منتقل كند و در حالت شديدتر به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعي براي بيمار نياز باشد.
درباره شيوع آنفلوآنزاي پرندگان در چين و احتمال دامن زدن آن به عوارض كروناويروس بايد گفت: اين نوع از آنفلوآنزا مخصوص پرندگان است كه خوشبختانه انتقال آن از پرنده به انسان بسيار به ندرت اتفاق ميافتد. البته آنفلوآنزاي پرندگان گاهي ميتواند تا ۳۰ درصد مرگومير ايجاد كند.
آشنايي با ويروس آنفلوآنزا H۵N۱
همچنين درباره نحوه نگهداري بيماران احتمالي مبتلا به كروناويروس در ايران تصريح كرد: نگهداري بيماران در اتاق ايزوله با فشار منفي يا هپوفيلتر باعث ميشود ويروس از اتاق بيمار به بيرون منتقل نشود. تعدادي اتاق ايزوله در ايران وجود دارد، اما اين تعداد كافي نيست. همچنين ميتوان بيماران را در اتاقهايي كه بيماران ريوي هم حضور دارند بستري كرد.